geegt

A2-Zuivel, geeft de natuur door

Natuurlijk, voor iedereen!

A2-Zuivel geeft de natuur door

We delen allemaal de liefde voor de natuur en vinden duurzaamheid en kwaliteit belangrijk. Dat is wat ons allemaal bindt. Daarom geven wij met onze A2-Zuivel het beste van de natuur aan u door. Zonder overbodige toevoegingen en tussenschakels in de keten. Melk, yoghurt en kwark, rechtstreeks van de boer, vers bij u in het glas. Zodat we ook in de toekomst samen kunnen blijven genieten van de natuur en alles wat zij te bieden heeft.

Natuurlijk, voor iedereen!

Omdat wij gebruik maken van wat juist de natuur ons beidt, is A2-Zuivel geschikt voor iedereen. Ook voor mensen die gevoelig zijn voor koemelk! A2-Zuivel staat bekend om de speciale genen van het rundvee en de bijzondere natuurlijke samenstelling van de geproduceerde zuivel. Dat, gecombineerd met onze gezonde bodem, verantwoord en duurzaam ondernemen, creëert zuivel van puur natuur die anders is qua samenstelling dan de gebruikelijke zuivel. Veel mensen die koemelk moeilijk verdragen blijken dankzij A2-Zuivel wél van onze zuivel te kunnen genieten. A2-Zuivel, natuurlijk voor iedereen! Lees meer over onze A2-Zuivel.

Bekijk hoe wij de natuur doorgeven

Waar is A2-Zuivel te koop?

Onze A2-Zuivel is te koop in onze boerderijwinkel in Zwolle. Bekijk hier alle verkooppunten. Verkrijgbaar van Dronten, t/m Almere en van Ermelo tot aan Olst.

Of bestel online!

Ga naar de bestellijst en plaats uw bestelling. Wij leveren uw bestelling af bij het door u opgegeven verkooppunt.