Boerderijwinkel

Ambachtelijk en dagvers

In onze gezellige boerderijwinkel kunt u ambachtelijk gemaakte A2-zuivel proeven en kopen zoals de boeren yoghurt, boeren vanillevla en volle melk. Ook kunt u hier terecht voor de verkoop van dagverse, rauwe melk.

In de diepvries vindt u zowel rund- als varkensvlees.
Gehakt, braad en rookworst, hamburgers, maar ook het luxere vlees van ons eigen rund geslacht door de ambachtelijke Slagerij Ter Weele. Karbonades, braadworst, speklapjes, schnitzels, slavinken, rollade en natuurlijk hamburgers van onze eigen vleesvarkentjes die lekker op stro de tijd kregen om in hun eigen tempo groot te groeien, verwend met onder andere restjes van onze overheerlijke zuivel. En dat proef je aan het vlees. Heerlijk mals en smakelijk en, ook heel belangrijk, het komt net zo groot uit de pan als het erin gegaan is.
Daarnaast vindt u er bijvoorbeeld echte natuurhoning van de fam. Volkerink (Heino) of van Imkerij de Hofstede (Rouveen) en bio-boseieren van de fam. Vlastuin (Dalfsen). Of wat dacht u van aardappels van  De Jonghe leeuw (Wijhe)? We hopen het assortiment  in de toekomst aan te vullen met diverse streekproducten uit de omgeving.

Kom eens langs in onze gezellige winkel, u bent van harte welkom!

Routeadvies vanaf A28 Zwolle Noord: Klik hier.

Routeadvies vanaf A28 Zwolle Zuid: Klik hier.

Openingstijden

De boerderijwinkel is dagelijks geopend van 8.00 – 20.00 uur. Op zondag zijn wij gesloten.

U kunt uw bezoek aan de boerderijwinkel ook combineren met een bezoekje aan ons rustpunt. Hier kunt u genieten van de rust en weidsheid van het mooie gebied aan de Sekdoornse plas. Ook zijn er vele weidevogelsoorten te zien.