A2-Zuivel

Natuurlijk voor iedereen!

A2-Zuivel, natuurlijk voor iedereen!

Wie kent de slogan ‘melk is goed voor elk’ nog? Maar door de toenemende voedselintolerantie zijn steeds meer mensen gevoelig voor melk en andere zuivelproducten geworden. Zonde en niet nodig! Iedereen zou toch moeten kunnen genieten van een lekkere glas melk?

Wél voor iedereen
Daarom hebben wij ons op Erve Slendebroek volledig toegelegd op de productie en verwerking van zogenoemde A2-melk. En nee, dat heeft niets met een snelweg te maken, maar alles met de genen van het rundvee en de bijzondere – natuurlijke – samenstelling van de geproduceerde zuivel.
Dat, gecombineerd met onze gezonde bodem, verantwoord en duurzaam ondernemen, creëert zuivel van puur natuur die anders is qua samenstelling dan gebruikelijk. Veel mensen die koemelk moeilijk verdragen blijken dankzij A2-Zuivel wél van onze zuivel te kunnen genieten.

Verkrijgbaar bij u in de buurt

Naast onze eigen boerderijwinkel is A2-Zuivel hier verkrijgbaar. Of bestel online door het doorgeven van uw bestellijst aan een winkel bij u in de buurt.

Unieke eiwitsamenstelling en gezonde koeien. Puur natuur!

A2-melk is uniek in Nederland. De vertering van deze melk en zuivelproducten verloopt anders en blijkt voor veel mensen, ook voor hen die doorgaans problemen hebben met koemelk, goed te verteren. A2-melk wordt geproduceerd door koeien die daarvoor op basis van hun natuurlijke DNA geselecteerd zijn, en heeft niets te maken met genetische manipulatie. Deze bijzondere erfelijke eigenschap, gecombineerd met een ecologisch verantwoorde en duurzame bedrijfsvoering, zorgt voor zuivel met unieke eigenschappen. Bovendien komt het verantwoorde voedselbeleid de smaak en de bijzondere samenstelling van onze zuivel ten goede. Onze koeien eten veel diverse grassoorten en kruiden en krijgen géén voeding waarvan het genetisch materiaal (DNA) op kunstmatige wijze is aangepast. Lees hier meer over A2-zuivel >

“Dankzij A2-Zuivel kan ik weer cappuccino drinken.” – Satinder Baladien

“Dankzij A2-Zuivel kan ik weer yoghurt eten.” – Hennie

Bekijk hier al onze zuivelproducten en probeer het nu!