Open dag 2017

28 september 2017

Open dag Erve Slendebroek

Zwolle, 16 september 2017.

Vandaag is het zover! Na weken van voorbereiden en na de officiële opening van gister is vandaag de open dag. Vandaag is dé kans om kennis te maken met de boerderij en de mensen achter de boerenzuivel van Erve Slendebroek.

Al vroeg beginnen we met opbouwen zodat we op tijd klaar zijn voor de bezoekers. Naast onze eigen producten kan er ook kennisgemaakt worden met diverse andere streekproducten. Vanaf 10:00 uur zijn bezoekers welkom en al snel komen de eerste bezoekers. Die worden door het slechte weer van de dagen ervoor aan het begin van de weg opgehaald met taxibusjes. Parkeren in het weiland is geen succes vandaag. Zo is het echt een verrassing waar ze terechtkomen. De gasten beginnen hun route in de zuivelruimte. Hier kunnen ze alle machines zien en er wordt uitleg gegeven over het productieproces. Via de koffie- en theehoek gaat de route verder via diverse kraampjes en de stal naar het hoogtepunt van de open dag: de proeftafel. Alle Erve Slendebroek-producten staan klaar om geproefd te worden. Dit blijkt een groot succes. Alle smaken worden geproefd en vervolgens vliegen de flessen vla, aardbeienyoghurt en pakjes boter over de toonbank. Ook ons nieuwe product Boetje blijkt een groot succes. Boetjes zijn eenpersoons toetjes van yoghurt met fruitvulling. Halverwege de dag zijn deze dan ook helemaal uitverkocht. Dit belooft veel goeds! Na de laatste kraampjes wordt er in de taxibusjes druk nagepraat. De reacties zijn lovend en daar zijn we heel blij mee. Iedereen wordt weer netjes afgezet bij de auto’s en kan thuis heerlijk nagenieten van onze prachtige boerenzuivel.

Heeft u de open dag gemist? U bent van harte welkom om Erve Slendebroek, tevens een rustpunt,  te bezoeken.